Hvem er vi

Via Aquaria UAB er en produsent av salgsfremmende papiremballasje og merket skrivesaker – tilpassede ringpermer, mapper, dokumentbokser og er en pioner innen produksjon av papirposer i Litauen. Vi har vært i emballasjeproduksjonsvirksomhet siden 1996, og nå er vi et ledende selskap på den baltiske markedet. Over 80 prosent av vår produksjon eksporteres til de skandinaviske landene, Tyskland, Østerrike, osv.

Selskapets ansatte består av profesjonelle teknologer og designere. Vi har våre kontorer i Vilnius, Riga og Klaipėda, representanter i Sverige og Kaliningrad oblast, og vi har en fabrikk i Klaipėda.

Via Aquaria UAB gjennomføre samarbeidet vellykket samarbeid med de internasjonale publisitet byråer, samarbeider med sko-, klær-, parfyme-  kjedebutikker, designerer og produserer salgsfremmende pakker for mange litauiske og utenlandske selskaper.

Via Aquaria UAB er aktivt involvert i det sosiale liv i Litauen og havnebyen, sponser årlige internasjonale barns dansfestivaler, Klaipėda Jazz Festival, Neringa Fotballklubb, og andre arrangementer.

Vårt firma løser problemer som andre produsenter ville gi opp. Foruten eksklusiv kvalitet av våre produkter, det er en annen fordel – et kort produksjons- og leveringstid (fra 7 dager), og en mulighet til å produsere små mengder.

Førsteinntrykket holder seg for lenge! Vår salgsfremmende emballasje og papirvarer vil gi en distinkt eksklusiv tilnærming til virksomheten din.

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress