Personvern

De nåværende vilkår og betingelser for personvernet er ment å definere de viktigste prinsippene og framgangsmåten for å samle og håndtere personopplysninger om besøkende av www.viapromo.no. Personopplysninger som er gitt på nettsiden, vil bli håndtert i henhold til de foreliggende vilkårene og betingelsene for personvern, og krav etablert av lov om rettslig vern av personopplysninger i Republikken Litauen, andre rettsakter i Republikken Litauen, styrende håndtering og beskyttelse av slike data.

Du kan bla til www.viapromo.no anonymt. I skjemaer for spørreskjemaet etter produkter kan du bli bedt om å oppgi personlig informasjon (f.eks selskap, etternavn, navn, telefonnummer, e-postadresse). Dine personopplysninger vil bli brukt av UAB Via Aquaria å kontakte deg, om nødvendig.

Dine personopplysninger vil bli brukt av UAB Via Aquaria. Vi påtar oss ikke til å utlevere personopplysninger, some r forutsatt på www.viapromo.no, til noen tredjepart uten ditt samtykke, unntatt der vi må gjøre det innenfor rammene av lovene i Republikken Litauen.

Med hensikt å fremskynde og forenkle din surfing, bruker vi cookies. En cookie er et sett av symboler, som sendes fra vår server og lages på datamaskinen.

Vi spore datamaskinens IP-nummer og nettadresser automatisk, når du besøker nettstedet vårt. Denne informasjonen hjelper oss å vurdere informasjon søkte av brukerne på nettstedet og scenarier for bruk av nettstedet.

Ved å gi dine personopplysninger på www.viapromo.no, godtar du at denne informasjonen blir håndtert på en måte som er angitt her.

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress